Anubias Cryptocoryne costata

Belkasta kriptokorina

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Cryptocoryne costata, ki je razmeroma enostavna za vzdrževanje, je komercialno najti tudi pod Cryptocoryne albida in spada v skupino Cryptocoryne crispatula. Belkasta vodna čaša izvira iz Mjanmara in Tajske in prenaša mehko do trdo vodo. 15 do 20 cm visoka rozetasta rastlina pride do izraza v ospredju do srednjega dela akvarija.

Tvori ozke, suličaste, svetlo zelene liste z rahlo valovitim listnim robom, ki sedijo na ozkih, zelenih listnih pecljih. Zaradi tega je kot nalašč za ospredje v akvariju, kjer zrahlja trato in se lahko uporablja celo kot travna rastlina.

Cryptocoryne costata je lepa akvarijska rastlina z delno belkastim in zavitimi listi, katerega notranjost je lahko sivkasto bele barve in ima škrlatne pike. Po rasti je rozetasta rastlina. Zaradi CO2 in dobre oskrbe s hranili raste nekoliko hitreje pri srednje močni svetlobi kot v akvarijih z nizko tehnologijo in se dobro obnese v mehki do srednje trdi vodi. Ker hranila črpa tudi s koreninami, jo takoj po sajenju in nato v rednih časovnih presledkih oskrbimo s koreninskim gnojilom.

Cryptocoryne costata se razmnožuje s hčerinskimi rastlinami na dnu rozete. Samo porežete in posadite, to je to. Ni težko, a ker rastlina raste tako počasi, je vseeno potrebna potrpežljivost.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Z Aquarebell Makro Spezial N nudite vaši Cryptocoryne costata odlično osnovo za lepo in živahno rast.

Poreklo: Azija
Težavnostna stopnja: Easy
Blagovne znamke (proizvajalec): Anubias
Informacije o naših rastlinah
Dodatki
Videoposnetki o izdelku:

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Anubias Cryptocoryne costata

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Cryptocoryne costata" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder