Anubias Limnophila heterophylla 'sessiliflora'

Močvirski prijatelj

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Manj zahtevna stebelna rastlina Limnophila heterophylla 'sessiliflora', močvirski prijatelj, prihaja iz jugovzhodne Azije. Akvarijska rastlina, ki zraste v višino od 40 do cca. 50 cm, je odlična za ozadje akvarija in dobro prenaša mehko do trdo vodo.

Limnophila heterophylla 'sessiliflora', v akvaristiki zelo razširjena močvirna prijateljica brez peclja, je zelo dobra akvarijska rastlina za začetnike. Hitro rastoča stebelna rastlina s finimi listi izvira iz jugovzhodne Azije. Njihovo hitro rast lahko izkoristite za zatiranje alg. Za rastlino je dokaj enostavno skrbeti in še vedno grabi hranila iz alg. Zaradi tega tekmovanja ne morejo dobiti prednosti.

Robustna rastlina raste togo pokonci. S pogostim obrezovanjem lahko dosežete dobro razvejane, goste grme, rastline zelo enostavno prenesejo obrezovanje in se nanj dobro odzivajo.

Svetlozeleni, fini listi v akvariju prav zablestijo. Pri močni svetlobi se vršički poganjkov obarvajo rjasto rjavo. Močvirski prijatelj ne potrebuje nujno gnojenja s CO2, vendar s CO2 rastline postanejo močnejše in barve listov postanejo svetlejše.

Za poganjke odščipnite koščke, dolge približno 10 cm, od konic poganjkov vaše vrste Limnophila heterophylla 'sessiliflora'. Te kose preprosto položite nekaj centimetrov narazen v prod ali zemljo v akvariju. Nato se razvijejo v novo skupino.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Ali vam je všeč akvarijska rastlina Cabomba s svojimi lepimi, finimi listi, vendar je skrb zanjo preveč zamudna? Tukaj boste našli popolno alternativo včasih pri malce zagrizeni Cabombi. Močvirski prijatelj izgleda skoraj enako in je svet, ki ga je lažje obdržati.

Poreklo: Azija
Težavnostna stopnja: Easy
Blagovne znamke (proizvajalec): Anubias
Informacije o naših rastlinah
Videoposnetki o izdelku:

Limnophila heterophylla 'sessiliflora' lonček

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Anubias Limnophila heterophylla 'sessiliflora'

3 recenzije kupcev v drugih jezikih

4,8 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
5 (83%)
4 Zvezdice
1 (16%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

6 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Limnophila heterophylla 'sessiliflora'" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder