Anubias Micranthemum sp. 'Montecarlo'

New Large Pearl Grass

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Enostavna za nego Montecarlo Pearlwort Micranthemum sp. 'Montecarlo', komercialno znana tudi kot Micranthemum tweediei ali Montecarlo-3, prihaja iz Južne Amerike. Hitro rastoča akvarijska rastlina ima rada mehko do srednje trdo vodo. Pokrivna rastlina, ki zraste v višino od 3 do cca. 15 cm, pride zelo do izraza v ospredju ali v sredini akvarija.

Dobro rastoča Montecarlo Pearlwort Micranthemum sp. 'Montecarlo' tvori precej dolge poganjke, a ker raste kot plezalka, še vedno ne zraste zelo visoko in se, zato lahko uporablja kot pokrovnica tal v ospredju. Z drobnolistno bisernico lahko ustvarite tudi res odlične, ohlapne učinke v sredini. Lahko jo celo pritrdite na korenine ali kamne in pustite, da raste previsno - in tako ustvarite odličen in nenavaden učinek za vaš aquascape ali rastlinski akvarij.

Ležeči poganjki Micranthemum sp. 'Montecarlo' požene korenine na stebelnih vozlih, iz katerih nato nastane nova rastlina. Za razmnoževanje preprosto odrežite tanka stebla in jih ponovno vstavite s pinceto.

Zelo drobnolistna, svetlo zelena bisernica Micranthemum sp. 'Montecarlo' odlično uspeva v mehki do srednje trdi vodi. CO2 je potreben skupaj z dobro oskrbo s hranili za kompaktno rast in odlične barve. Pri srednji do močni svetlobi Montecarlo Pearlwort raste lepo, nizko in kompaktno, pri šibki svetlobi pa raste navzgor.

Montecarlo Perlkraut lahko kupite tudi v trgovini Olibetta v sterilni skodelici iz laboratorija. Ta akvarijska rastlina je bila vzgojena iz celičnih kultur in zato zagotovo ni onesnažena s škodljivimi snovmi. S seboj tudi ne prinaša nobenih škodljivcev, parazitov ali patogenov, zato jo lahko uporabljate neposredno v akvariju, tudi če gojite občutljive akvarijske prebivalce, kot so pritlikave kozice.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Montecarlo Pearlwort se v ospredju razrašča v zelo gosto preprogo. Občasno jo redčite, da rastlina sama ne ukrade svetlobe. Če je preproga predebela, lahko lebdi, tega pa tudi ne želimo.

Poreklo: Amerika
Težavnostna stopnja: Normal
Namestitev: Ospredje, Sredina tal
Blagovne znamke (proizvajalec): Anubias
Informacije o naših rastlinah
Videoposnetki o izdelku:

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Anubias Micranthemum sp. 'Montecarlo'

8 recenzij kupcev v drugih jezikih

4,8 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
10 (83%)
4 Zvezdice
1 (8%)
3 Zvezdice
1 (8%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

12 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 8 recenzij v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Micranthemum sp. 'Montecarlo'" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder