Dennerle Osmozni sistem Compact 130

Za čiste akvarije

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Osmose Compact 130 Dennerle je celovit sistem za proizvodnjo mehke, izjemno čiste vode.

Z Dennerle Osmose Compact 130 lahko preprosto proizvedete svojo lastno osmozno vodo v trenutku! Celoten sistem je takoj pripravljen za priklop, s priključkom za vodovodno pipo ¾'' lahko začnete takoj. Maks. moč (nazivna moč) je 130 litrov na dan pri 25° C in tlaku 4,1 bara. Učinkovitost v praktičnih pogojih je 55-126 litrov na dan pri 8-18 °C in tlaku 3-5 barov. Stopnja zadrževanja je vsaj 95 %. Razmerje osmozne vode je: preostala voda približno 1:2,5 do 1:4 (odvisno od temperature in tlaka vode iz pipe). Sistem ima sodobno poliamidno/polisulfonsko membrano, filtri z aktivnim ogljem ščitijo pred klorom, fini filter pa ščiti pred suspendiranimi snovmi.

Enostavno rokovanje
Priključite cev na pipo in nato pipo počasi odprite. Bela cev dovaja mehko, zelo čisto osmozno vodo. Strjena, onesnažena preostala voda iz modre cevi se odvaja v odtok.

Vodo iz pipe je mogoče čistiti iz različnih razlogov. Lahko je pretrda ali premehka ali pa vsebuje preveč škodljivih snovi. Če je voda premehka, je postopek preprost: s tukaj prikazanimi pripravki za strjevanje lahko v hipu dosežete želene vrednosti vode. Če je voda pretrda, je metoda izbire sistem reverzne osmoze ali na kratko sistem osmoze.

Osmoza je poskus tekočin, da z difuzijo izenačijo svoje koncentracije. Če ločite dve različni koncentrirani tekočini z membrano, ki prepušča samo molekulam vode skozi (polprepustna), potem voda teče od nizko koncentrirane strani proti koncentrirani širini. Ta proces se obrne s pritiskom vode iz pipe, zato se imenuje reverzna osmoza.

In tako deluje: vodne molekule skozi plastično membrano potisne pritisk vode iz pipe. Preostala voda nato vsebuje vse sestavine, kot so utrjevalci, onesnaževalci in druge molekule. Vodo, ki izhaja iz osmoze, je treba zmešati z vodo iz pipe ali pripraviti primerno za akvaristiko z mehčalnimi solmi.

Nasvet: Preostalo vodo lahko vedno uporabite za zalivanje rož!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Z Osmose Compact 130 lahko čudovito obdelate svojo akvarijsko vodo za gojene kozice ali akvarij s slano vodo!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dennerle

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dennerle Osmozni sistem Compact 130

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

4,5 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (50%)
4 Zvezdice
1 (50%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

2 oceni

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Osmozni sistem Compact 130" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder