Dupla Vit, vitaminski koncentrat 10 ml

Dodatna krma

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Dupla Vit je vitaminski koncentrat, ki se doda hrani za ribe ali akvarijski vodi in je primeren za sladkovodne in morske akvarije ter za uporabo v vrtnih ribnikih.

Vitaminski koncentrat Dupla preprečuje simptome pomanjkanja in ga je mogoče enostavno nanesti v krmo zahvaljujoč fini dozirni konici. Hrana, ki je bila predolgo ali blizu akvarija, lahko izgubi vitamine in minerale že nekaj mesecev po odprtju, tudi zamrznjena hrana vsebuje le malo vitaminov. Pomanjkanje vitamina je lahko sprožilec bolezni v akvariju. Ribe so pod stresom zaradi različnih razlogov; pa naj bo to zaradi transporta, povezanega s selitvijo, slabše kakovosti vode ali prevelikih zalog. Dupla Vit torej preprečuje simptome pomanjkanja in krepi odpornost. Uravnotežena prehrana podpira tudi barvni razvoj in zdravo rast živali ter s tem celoten videz, povečuje tudi pripravljenost za drst in plodnost. Koristne mikroorganizme, kot so čistilne bakterije v akvariju, pa lahko pri njihovi aktivnosti podprete tudi z dodajanjem vitaminskih kapljic neposredno v akvarijsko vodo. Ker pa so vitamini občutljivi na svetlobo, jih dodajamo v akvarij le pri ugasnjeni osvetlitvi.

Nasvet: Na sveže presejane navplije artemije nakapajte nekaj kapljic vitaminskega koncentrata Dupla Vit in pustite stati eno uro. Navpliji Artemia uživajo vitamine in so, zato za ribe še toliko bolj dragoceni.

Priporočilo za hranjenje
Dupla Vit vitaminski koncentrat 10 ml lahko dnevno nakapljate 3-5 kapljic v posamezno krmo in hranite. Pri hrani s kosmiči počakajte, da kosmiči absorbirajo večino vitaminov, preden jih hranite. Zamrznjeno hrano na splošno dajte šele po tem, ko je bila odmrznjena in izprana. Pustite, da se dobro odcedi in nato obogatite z Dupla Vit. Če želite Dupla Vit dodati neposredno v akvarijsko vodo, bi to bilo npr. priporočljivo zvečer po koncu svetle faze.
Dupla Vit je treba po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v treh mesecih.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Hranite kot profesionalci - in podprite svoje dragocene ribe z vsemi potrebnimi vitamini!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dupla

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dupla Vit, vitaminski koncentrat 10 ml

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Vit, vitaminski koncentrat 10 ml" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder