JBL Aquadur Malawi/Tanganjika

Minerali za akvarije

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL Aquadur Malawi/Tanganyika je obnovitveni balzam za slano vodo za nastavitev idealnih vrednosti vode v akvarijih Malawi in Tanganyika.

Minerali karbonatne trdote stabilizirajo pH vrednost akvarijske vode in tako preprečujejo padec kislosti in prevelika nihanja pH vrednosti. Tako kot mnoge tropske vode imata tudi voda jezera Malavi in Tanganjika posebnost: njihova karbonatna trdota je večja od skupne trdote. To je posledica dejstva, da izviri sode oskrbujejo jezera s številnimi karbonati, ki so vezani na natrij in ne na kalcij ali magnezij. Priporočljivo je posnemati te posebne vrednosti vode za vrsti primerno rejo in vzrejo živali iz jezera. To je enostavno mogoče z JBL Aquadur Malawi/Tanganyika.

JBL Aquadur Malawi/ Tanganyika spremeni vodo iz pipe in osmozno vodo v idealno vodo za vrsti primerno zadrževanje vzhodnoafriških ciklidov (Cichlidae) in spremljevalne favne (Killifish, somi, nevretenčarji). Vrednost pH se prilagodi in puferira v zahtevanem alkalnem območju s povečanjem karbonatne trdote. To spodbuja zdravje, naravni sijaj barv in pripravljenost za drstenje. Stopnja izleganja občutljivih vrst se poveča.

Prednosti klimatske naprave JBL
Oskrba s pomembnimi mineralnimi solmi vodi do hitrega povečanja vrste primerne karbonatne trdote in stabilizacije PH vrednosti. Spodbuja se dobro počutje in pripravljenost ciklidov na drstenje. Stopnja izvalitve mladih rib se poveča, prav tako se pospeši njihova rast in barvitost. JBL Aquadur Malawi/ Tanganyik pripravlja optimalne vodne parametre kot v naravi.

Uporaba
Z JBL Aquadur lahko vsako mehko vodo prilagodite na poljubno želeno stopnjo trdote, odvisno od potreb rib, ki jih želite negovati, tako da preprosto vmešate prašek. JBL Aquadur Malawi/ Tanganyika je enako primeren za vodo z reverzno osmozo, vodo iz pipe, mehčano z ionsko izmenjavo in deževnico. JBL Aquadur je še posebej primeren za utrjevanje, kadar je zaradi vsebnosti škodljivih snovi v začetni vodi potrebna obdelava z reverzno osmozo ali ionsko izmenjavo. Poleg tega ima voda, obdelana z JBL Aquadur, porazdelitev ionov, ki je ugodnejša za večino tropskih rib kot običajna voda iz pipe.

Odmerjanje
Merilna žlička (približno 20 g, poravnano) dvigne 100 l vode za približno 3,2° dKH. Izdelku so priložena podrobna navodila z izračunsko tabelo.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
JBL Aquadur Malawi/ Tanganyika stabilizira vrednosti vode v akvarijih za ciklide!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL Aquadur Malawi/Tanganjika

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Aquadur Malawi/Tanganjika" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder