JBL Nano-Crusta 15 ml, 15 ml

Izdelki za vzdrževanje

€ 4,99

(€ 332,67 / l, vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 15 ml

Dostava do dne sobota, 08. junij

Na zalogi od 07 junij

Zakaj traja dlje časa?

Zakaj traja dlje časa? Tega izdelka trenutno ni na zalogi, vendar bo kmalu spet na voljo. Kljub temu lahko oddate naročilo - izdelek vam bomo poslali takoj, ko bo dobavljen. Zaprite opombo

Brezplačna dostava do Slovenija od € 49,90.
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

 • priprava za vodo nevretenčarje v nano akvariju
 • pri nastavitvi in menjavi vode
 • spodbuja dobro počutje in zdravo levitev
 • spodbuja barvitost kozic

Št. izd.: JBL-2310700, Vsebina: 15 ml, EAN: 4014162231079

Opis

JBL Nano-Crusta je izdelek za nego in levitev nevretenčarjev, kot so pritlikave kozice in raki v nano akvariju.

Pri postavljanju novega akvarija, menjavi dela vode in po uporabi sredstev ali zdravil je treba akvarijsko vodo ponovno obdelati. Tudi voda iz pipe je agresivna in vsebuje težke kovine kot so baker, cink in svinec. Da bi bila ta voda primerna za kozice, sredstva klor ali kloramin, ne smejo biti prisotni. JBL Nano-Crusta naravno reciklira vodo. Nevarne škodljive snovi so nevtralizirane in dodane so naravne snovi. JBL Nano-Crusta očisti in zbistri vodo na naraven način brez uporabe kemikalij ter ustvari kristalno in naravno čisto akvarijsko vodo.

Zdrava voda pomeni zdrave živali: izdelek za nego spodbuja dobro počutje in zdravo levitev rakov in kozic zahvaljujoč glinenemu mineralu montmorilonitu. Blesk barve postane polnejši: JBL Nano-Crusta spodbuja razvoj jasnih barv v kozicah in jasnejše ločevanje barv. Mikrofini naravni minerali se porazdelijo v vodi in zaradi posebne površinske strukture nase vežejo veliko število nezaželenih snovi, barvil, delcev in bakterij. Celoten akvarij postane praktično en ogromen filter

Serija Nano iz JBL, posebej razvita za majhne akvarije, upošteva posebne potrebe nano akvarijev in omogoča pravilno in vrsti primerno nego stanovalcev. Čeprav za majhne akvarije veljajo načeloma enake biološke zakonitosti kot za njihove velike brate je zanje potrebna posebna pozornost. Zaradi majhne količine vode lahko zelo hitro pride do neravnovesij, ki se jim lahko izognemo s posebej prilagojenimi izdelki za nego in hranjenje iz linije JBL Nano.

Uporaba
Pred uporabo dobro pretresite! 1 kapljica na 2 litra vode tedensko

Sredstva za pripravo vode je treba vedno uporabiti eno uro pred uporabo bakterijskih starterjev. Zahvaljujoč merilni lestvici na notranji strani pokrova je pravilno odmerjanje povsem lahko. Uporaba je primerna za vsako novo namestitev in vsako menjavo vode. Začetna motnost, ki se pojavi med uporabo, pokaže učinkovitost in po 2-24 urah ponovno izgine ter voda postane kristalno čista.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Naravna priprava vode brez uporabe kemikalij - posebej za kozice in rake!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL Nano-Crusta 15 ml

Podobni izdelki:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kupci, ki so naročili "Nano-Crusta 15 ml" so naročili tudi:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder