Olibetta Prod Blue Ocean 0,8-1,2 mm

Barvni prod

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Ta drobnozrnata barvna mešanica proda Olibetta je primerna za sladkovodne akvarije. Fina granulacija je idealna za oklepne somiče in tudi za pritlikave kozice, ki rade delajo skozi podlago. Tu ni ostrih robov, krma ne pronica v podlago, prod se ne zbija, rastline še vedno dobijo dovolj hranil in ni nevarnosti poškodb za živali.

Barvni prod Olibetta je zajamčeno brez škodljivih snovi in ne izpušča ničesar v vodo. Izdelan je po standardu DIN EN 71, del 3, zaradi česar je primeren kot otroška igrača in zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Drobna zrnca v harmonični barvni kombinaciji so prevlečena s trajno elastično umetno smolo, ki je odporna na zdravila in CO2. Uporabite to fino, barvito mešanico barv za akvarijski prod samo ali skupaj z drugimi barvami, poigrajte se z različnimi velikostmi zrn in postavite odlične poudarke – pustite domišljiji prosto pot!

Vendar pa drobnozrnati barvni prod Olibetta za akvarij nima samo dekorativne funkcije, ampak deluje kot velikanski biološki filter, še posebej v povezavi s spodnjim reflektorjem ali spodnjim grelcem. Za običajne skupne akvarije in za akvarije s talnimi prebivalci je priporočljiva drobnejša granulacija 0,8-1,2 mm.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Ne glede na to ali boste v akvariju hranili somiće, oklepne somiče, kozice in/ali rastline, ta finejši pesek ponuja dobro in fino alternativo grobemu gramozu. Harmonična mešanica barv je izjemno privlačna.

Naš barvni gramoz je prevlečen s plastiko, zato ga lahko pred uporabo le na kratko in hladno operemo, da odstranimo odrgnine, ki jih povzroči transport. Proda ne smete izpirati vročega ali segreti nad temperaturo akvarija.

Granulacija: 0,8-1,2 mm
Blagovne znamke (proizvajalec): Olibetta

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Olibetta Prod Blue Ocean 0,8-1,2 mm

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Prod Blue Ocean 0,8-1,2 mm" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder