Olibetta Prod Purple 0,8-1,2 mm

Barvni prod

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Ta drobnozrnata mešanica gramoza barve Olibetta je primerna za sladkovodne akvarije. Fina zrnatost je idealna za oklepne somiče in tudi za pritlikave kozice, ki radi delajo skozi podlago. Tu ni ostrih robov, krma ne pronica v podlago, prod se ne zbija, rastline še vedno dobijo dovolj hranil in ni nevarnosti poškodb živali.

Barvni prod Olibetta je zajamčeno brez škodljivih snovi in ne izpušča ničesar v vodo. Izdelan je po standardu DIN EN 71, del 3, zaradi česar je primeren kot otroška igrača in zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Drobna zrnca proda v harmonični barvni kombinaciji so prevlečena s trajno elastično umetno smolo, ki je odporna na zdravila in CO2. Uporabite to fino, barvito mešanico barv za akvarijski prod samo ali skupaj z drugimi barvami, poigrajte se z različno granulacijo in postavite odlične poudarke – pustite domišljiji prosto pot!

Vendar pa drobnozrnati barvni prod Olibetta za akvarij nima samo dekorativne funkcije, ampak deluje kot velikanski biološki filter, še posebej v povezavi s talnim čistilcem ali spodnjim grelcem. Za običajne skupne akvarije in za akvarije z dnom so priporočljiva drobnejša zrna 0,8-1,2 mm.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Ne glede na to ali boste v akvariju hranili soma, oklepne somiče, kozice in/ali rastline, ta fini pesek ponuja dobro in fino alternativo grobemu produ. Harmonična mešanica barv je izjemno privlačna.

Naš barvni prod je prevlečen s plastiko, zato ga lahko pred uporabo le na kratko in hladno operemo, tako odstranimo odrgnine, ki jih povzroči transport. Proda ne smete izpirati vročega ali segreti nad temperaturo akvarija.

Granulacija: 0,8-1,2 mm
Blagovne znamke (proizvajalec): Olibetta

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Olibetta Prod Purple 0,8-1,2 mm

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Prod Purple 0,8-1,2 mm" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder