Sera Goldy Nature

Osnovna hrana za okrasne ribe

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Raznolika in kakovostna hrana je osnova za zdrave, barvite in aktivne ribe v akvariju. Ribe v naravi najdejo široko paleto različnih virov hrane. Sem sodijo ličinke žuželk, črvi, majhni raki, pa tudi alge in številne rastline. To sorto jim ponudite tudi v akvariju. S hrano sera je to zelo enostavno. Poleg uravnoteženih vsestranskih izdelkov iz družine sera Vipan ponuja ponudba hrane sera širok in jasen izbor specialitet za vsak namen. Desetletja raziskav in izkušenj zagotavljajo, da vaše ribe vedno dobijo najboljšo hrano. Pri izbiri surovin je velik pomen namenjen kakovosti, naravni čistosti in njihovi odgovorni pridobitvi iz trajnostnih virov. Živalski organizem za življenje potrebuje različna hranila, ki jih mora v zadostnih količinah dobiti s hrano. Glede na vrsto rib, okolje in razvojno stopnjo se razlikujejo zahteve glede oblike (odvisno od vira) in s tem specifične uporabnosti teh hranil ter teže osnovnih gradnikov. Sera pripisuje velik pomen izogibanju nezadostno uporabnim dodatkom, kot je sojina moka, veziva, kot je guar gumi, sintetične aminokisline, pa tudi arome in atraktanti, kot tudi konzervansi, kot je etoksikvin in zlasti materiali iz gensko spremenjenih organizmov.

Ta hrana je del linije izdelkov "sera Nature", ki ne vsebuje nobenih barvil ali konzervansov. Raznolika prehrana z naravnimi sestavinami je najboljša zaščita pred simptomi pomanjkanja in vam pomaga ohranjati zdravje in vitalnost vaših živali. Iz tega razloga hrana Nature vsebuje naravne sestavine kot so spirulina, kril ali trajnostna moka žuželk iz ličink vojaške muhe (Hermetia). Znaki na sprednji strani embalaže označujejo sestavine in njihov delež v krmi.

sera Goldy Nature je naravna osnovna hrana iz skrbno izdelanih kosmičev za zlate ribice in zahtevne pasme ter druge izbirčne hladnovodne ribe. Moka žuželk iz muhe Hermetia je visokokakovostni vir beljakovin, ki je trajnosten in varčen z viri. Uravnoteženo razmerje rastlinskih in živalskih sestavin ustvarja lahko prebavljivo krmo, ki spodbuja zdravo rast in čudovite barve vaših živali. Dimenzijsko stabilni kosmiči so primerni za vse okrasne ribe, ki plavajo na vodni gladini in ne motijo vode.

Priporočilo za hranjenje: sera Goldy Nature hranite 1-2 krat na dan v majhnih porcijah, mlade ribe hranite 3-6 krat na dan (kosmiče lahko tudi zdrobite in jih potresete po vodni površini!) Nahranite samo toliko, kolikor živali lahko zaužijejo v nekaj minutah. Če po eni uri še vedno vidite ostanke hrane, jih posesajte in pri naslednjem hranjenju zmanjšajte količino hrane. Ko je pločevinka s hrano odprta, jo vedno dobro zaprite in porabite v nekaj mesecih, da preprečite izgubo svežine.

Namig: Vzemite si redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, da optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Z Goldy Nature boste svojim ljubljencem hladne vode privoščili lahko prebavljivo krmo!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera
Živalske vrste: Zlate ribice

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Goldy Nature

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Goldy Nature" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder