Sera Koi multivitamin

Dodatna hrana

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Raznolika in kakovostna hrana je osnova za zdrave, barvite in aktivne ribe v akvariju. Ribe v naravi najdejo široko paleto različnih virov hrane. Sem sodijo ličinke žuželk, črvi, majhni raki, pa tudi alge in številne rastline. To sorto jim ponudite tudi v akvariju. S hrano sera je to zelo enostavno. Poleg uravnoteženih vsestranskih izdelkov iz družine sera Vipan je ponudba hrane sera široka, jasen izbor specialitet za vsak namen. Desetletja raziskav in izkušenj zagotavljajo, da vaše ribe vedno dobijo najboljšo hrano. Pri izbiri surovin dajemo velik pomen kakovosti, naravni čistosti in njihovemu odgovornemu pridobivanju iz trajnostnih virov. Živalski organizem za življenje potrebuje različna hranila, ki jih mora v zadostnih količinah dobiti s hrano. Glede na vrsto rib, okolje in razvojno stopnjo se razlikujejo zahteve po obliki (odvisno od vira) in s tem specifična uporabnost teh hranil ter uteži osnovnih gradnikov. Sera pripisuje velik pomen izogibanju nezadostno uporabnim dodatkom, kot so sojina moka, veziva, kot je guar gumi, sintetične aminokisline, a tudi arome in atraktanti, kot tudi konzervansi, kot je etoksikvin in zlasti materiali iz gensko spremenjenih organizmov.

S sera multivitaminom boste svojim živalim zagotovili dodatne vitamine in tako zagotovili več vitalnosti. Vse koije in druge ribniške ribe lahko hranite z dopolnilno krmo, narejeno iz skrbno izdelanega emulgiranega multivitaminskega koncentrata. Učinkovito in varno dopolnjuje prehrano z vsemi bistvenimi vitamini. Preprosto nakapljano na krmo ali dodano vodi, zapre morebitne dobavne vrzeli in prepreči simptome pomanjkanja. Spodbuja se imunski sistem, zdravje in vitalnost rib. Posebej uporaben je v stresnih situacijah, v primeru bolezni, za mlade živali in za podporo vzreji.

Namig: Določite redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, tako optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S sera Koi Multivitamin dopolnite prehrano svojih ribnikov na smiseln in vrsti primeren način!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Koi multivitamin

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Koi multivitamin" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder