Dennerle PlantaGold 7

Rastlinsko gnojilo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

PlantaGold 7 je reaktivator hranil, ki je primeren za gnojenje vodnih rastlin v sladkovodnih akvarijih in je na voljo v različnih količinah.

S PlantaGold 7 ponovno aktivirate prej neporabljena hranila v akvarijski vodi in tako zagotovite še več moči rastlin! Poseben bioencimski pripravek zagotavlja večjo rastno moč in omogoča še tako lepim rastlinam, da uspevajo še bolj veličastno. Poleg tega ustvarja rast prijazno okolje tudi v akvarijih z redko rastjo rastlin – kljub gnojenju – in zanesljivo pomaga, ko se rast ustavi. Naravni rastlinski encimi, ki spodbujajo rast, spodbujajo delitev celic, kar pospešuje nastajanje listov in krepi celotno rastlino. Plantagold7 je reaktivator hranil: V akvariju je ogromno dragocenih, a neizkoriščenih hranil – v vodi, zemlji ali blatu. Edinstvena funkcija katalizatorja PlantaGold 7 jih razgradi in naredi uporabne za rastline. Tako spremenite celoten akvarij v en sam rastni motor! Dodatno aktivno kelatirano železo prav tako pomaga doseči bujne zelene liste.

Kot vsa gnojila Dennerle je tudi PlantaGold 7 zelo dobro stabilizirano, kar pomeni trajno stabilen učinek. Druga gnojila po kratkem času oborijo učinkovine, kar prepoznamo po rjavo-črni obarvanosti in pri tem izgubijo svojo učinkovitost. Alge se z rednim gnojenjem aktivno izrivajo in nimajo možnosti. Že po nekaj tednih lahko vidite viden uspeh, ko vaše rastline močno zrastejo in razvijejo intenzivne barve. PlantaGold 7 se lahko uporablja tudi v kombinaciji z gnojenjem z ogljikovim dioksidom in je popolnoma združljiv z vsemi akvarijskimi prebivalci, kot so ribe, polži, kozice in raki, če se dozira in uporablja pravilno.

Uporaba:
Dodajte eno kapsulo v 50 litrov akvarijske vode vsakih 7 dni. Polovice kapsul povlecite narazen nad akvarij in pustite, da prašek kaplja v gostejšo populacijo rastlin v zadnjem delu akvarija. Polovice kapsule lahko dodate v akvarij. Prašek in material kapsule se raztopita v nekaj urah. V akvarijih z zunanjimi filtri lahko v filter posesate tudi celotno kapsulo!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
S PlantaGold 7 svoj akvarij spremenite v zeleni pekel – tako ste si ga tudi zamislili, kajne?

Blagovne znamke (proizvajalec): Dennerle

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dennerle PlantaGold 7

3 recenzije kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
7 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

7 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "PlantaGold 7" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder