Dennerle Power Tabs

Rastlinsko gnojilo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

PowerTabs so posebno koreninsko gnojilo, ki je primerno za vodne rastline v sladkovodnih akvarijih in so na voljo v različnih enotah.

S PowerTabs oskrbite vse akvarijske rastline z vsemi pomembnimi hranili, ki jih potrebujejo za zdravo in bujno rast – idealno tudi za vrste z močnimi koreninami. Vsa hranila so na voljo v obliki, ki je neposredno dostopna rastlinam s takojšnjimi in dolgoročnimi učinki. Zahvaljujoč dragocenim elementom v sledovih, kot so železo, magnezij in mangan, zagotovite bujne zelene liste. Rdeče barve in privlačne oznake na listih so poudarjene. PowerTabs so primerne za hiter in varen zagon ter zagotavljajo močne rastline že od samega začetka. Faza rasti je težko obdobje za vsako akvarijsko rastlino. Popolnoma mora obnoviti koreninsko mrežo in se navaditi na nove vodne in talne razmere. PowerTabs Dennerle zagotavljajo varno in živahno rast novih akvarijskih rastlin že od samega začetka. Posebni aktivatorji korenin spodbujajo nastajanje korenin, da se lahko rastlina hitro zasidra v substrat.

Vendar pa lahko s PowerTabs tudi svoj starejši akvarij vrnete v obliko. Substrat v vsak akvarij z leti osiromaši hranil. Najpozneje takrat, ko nastalih rastnih motenj ni več mogoče odpraviti z običajnim gnojenjem preko vodnega stolpca (foliarno gnojenje), je treba substrat obnoviti. PowerTabs Dennerle ciljno obnavljajo te zaloge hranil v tleh. Zapolnjujejo vrzeli v hranilih, ki se neizogibno pojavijo z naraščajočo starostjo in statusom akvarija, zlasti na področju vitalnih elementov v sledovih. Powertabs imajo optimalno uravnoteženo razmerje hranilnih snovi in elementov v sledovih ter naravne glinene minerale, ki služijo kot hranilni pufer.

Dobro je vedeti:
PowerTabs ne spodbujajo rast alg!

Kot vsa gnojila Dennerle so tudi PowerTabs zelo dobro stabilizirana, kar pomeni trajno stabilen učinek. Druga gnojila po kratkem času oborijo učinkovine, kar prepoznamo po rjavo-črni obarvanosti, in pri tem izgubijo svojo učinkovitost. Alge se z rednim gnojenjem aktivno izrivajo in nimajo možnosti. Že po nekaj tednih lahko vidite viden uspeh, ko vaše rastline močno zrastejo in razvijejo intenzivne barve. PowerTabs se lahko uporablja tudi v kombinaciji z gnojenjem z ogljikovim dioksidom. Popolnoma je združljiv z vsemi akvarijskimi prebivalci, kot so ribe, polži, kozice in raki, če se dozira in uporablja pravilno.

Uporaba:
Odvisno od velikosti rastline pritisnite 1-2 PowerTab čim globlje v koren rastline. Zaloga hranil traja 6-12 mesecev, odvisno od rastlinske vrste. Za osvežitev podlage kot celote lahko PowerTabs uporabite tudi na velikem območju; To storite tako, da PowerTabs pritisnete v tla po celotni površini na razdalji 10-15 cm.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
S PowerTabs lahko tudi svojemu dolgoletnemu akvariju dodate novo moč - presenečeni boste nad novim sijajem rastlin!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dennerle

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dennerle Power Tabs

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
4 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

4 ocene

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Power Tabs" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder