Dennerle Začetni set BIO CO2

Oskrba s CO2

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

CO2 set rastlinskih gnojil Bio Starter je popoln komplet za biološko oskrbo s CO2 v sladkovodnih akvarijih.

Z Bio-CO2 Control-Gel poteka proizvodnja CO2 in dodajanje prave količine popolnoma samodejno. Ni vam treba nastaviti nič zapletenega, niti vam ni treba ničesar meriti. Lažje ali bolj udobno ne bi moglo biti! Bio-Co2 je zato idealen za vse CO2 začetnike ali samo za preizkus. Uspeh je viden že po nekaj tednih: rastline rastejo veliko bolje, so bolj zelene, močnejše in vitalnejše. Cel akvarij dobesedno oživi! Dennerle Bio-CO2 uporablja dobro znano dejstvo, da lahko celice kvasovk proizvajajo CO2 iz sladkorja v odsotnosti kisika. Težava je v tem, da se proces fermentacije s čistim sladkorjem običajno začne zelo hitro, vendar se že po nekaj dneh spet ustavi. Posledično dobi akvarij na začetku preveč CO2, čez nekaj časa pa premalo. Control Gel pa proizvaja konstantno količino CO2 več kot 30 dni, kar pomeni več kot en mesec! Vsako skladišče CO2 proizvede več kot 300.000 mehurčkov CO2. Vaš akvarij bo tako vsak dan optimalno oskrbljen! Celoten komplet je sestavljen iz depoja za shranjevanje CO2 z gelom za nadzor CO2 in začetnimi kapsulami, kot tudi mini prevlekami, z držali in cevi za CO2. Sestavite sistem v hipu in se potopite v svet nege rastlin.

Namig: Če res želite kar najbolje izkoristiti svoj akvarij z rastlinami, združite gnojenje s CO2 z rastlinskim eliksirjem in NutriBalls!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Z Bio-CO2 se lahko preprosto in varno seznanite s temo CO2 in zelo kmalu boste na svoj božični seznam želja zapisali "pravi" sistem gnojenja CO2!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dennerle

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dennerle Začetni set BIO CO2

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Začetni set BIO CO2 " so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder