Dupla Eeze Powder

Dodatna krma

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

DuplaRin Eeze je s hranili bogata posamezna krma z mikronizirano velikostjo, ki je še posebej primerna kot nadomestek zooplanktona za nižje živali v morskih akvarijih.

DuplaRin Eeze je enojna krma, ki je idealna kot nadomestek zooplanktona za nižje živali, kot so korale, in je še posebej primerna za azooxanthellae korale, filtratorje, školjke in krinoide v morskih akvarijih in je sestavljena iz 100 % kopepoda Calanus finmarchicus. To je kalanoidni kopepod in je z zelo visoko vsebnostjo omega-3 maščobnih kislin ter SDA, EPA in DHA ter visoko razpoložljivostjo beljakovin nepogrešljiv dobavitelj energije v severnem Atlantiku. Mikronizirani, približno 100-250 mikronov veliki, posušeni in delno razoljeni raki so poslastica za vse nevretenčarje in korale ter nujen planktonski nadomestek za azooksantelat in velike polipe koral v morski vodi. Dupla Eeze je 100% naravna dopolnilna hrana, ki spodbuja apetit zaradi svojih naravnih okusov in je bogata s prebavnimi encimi, ki spodbujajo presnovo. Visok delež naravnega astaksantina pomaga izboljšati razvoj barve in podpira vitalnost. Dupla Eeze prav tako poveča pripravljenost za drstenje in je idealna za vzrejo mladih rib.

Priporočilo za hranjenje
1 dozirna žlica za 300 litrov akvarijske vode 2-3 krat na teden, odvisno od gostote naseljenosti. Po uporabi živilsko pločevinko dobro in tesno zaprto shranite na hladnem in suhem mestu ter jo porabite v 3 mesecih po odprtju.

Sestava:
Calanus finmarchicus (morski kopepodi), 100% naravno, mikroniziran, delno razoljeni in posušeni, velikost cca. 100-250 mikronov

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Z Dupla Eeze Powder svojim živalim ne ponudite le dragocenega nadomestka za zooplankton, ampak tudi podprete svoje mlade ribe že od samega začetka z dragocenimi beljakovinami in maščobami za zdravo rast!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dupla

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dupla Eeze Powder

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Eeze Powder" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder