Dupla Scaper's Juice železo 24

Rastlinsko gnojilo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Dupla Scaper's Juice železo 24 je kompleksno gnojilo z železom za akvarije z veliko rastlinami in za gnojenje vodnih rastlin v sladkovodnih akvarijih.

Zdrave in veličastne rastline v akvariju niso samo za oko opazovalca. Njihova veličastna rast ponuja prebivalcem akvarijev med drugim skrivališča, služi pa tudi kot dragocen dobavitelj kisika. Rastline za rast potrebujejo vir svetlobe za fotosintezo, substrat, bogat s hranili, pa tudi vir ogljika in zalogo mikro in makro hranil. Dupla sistem gnojil Scaper's Juice je bil posebej razvit za potrebe akvarijskih rastlin in temelji na kombinaciji treh komplementarnih komponent gnojila. Upoštevane so posebne zahteve, ki se pojavijo med aquascapingom ali v akvarijih, v katerih prevladujejo rastline: velika zaloga rastlin, veliko svetlobe, gnojenje s CO2, malo rib in posebej visoka potreba po hranilih.

Dupla Scaper's Juice Iron 24 je kompleksno gnojilo z železom, ki poleg osnovnega gnojila vsebuje železo, ki ga lahko rastline izkoristijo, ter druge pomembne elemente v sledovih, kot so mangan, baker, nikelj, cink, kositer in jod. Železo ni bistven element v sledovih le za rastline, temveč za vsa živa bitja.Rastline potrebujejo železo za tvorbo ferodoksina, ki ima ključno vlogo pri fotosintezi. Brez železa kot elementa v sledovih rastline ne morejo tvoriti vitalnega klorofila in trpijo: listi porumenijo. V akvariju je vsebnost železa med 0,1 in 0,2 mg/L idealna za vodne rastline in jo je treba redno preverjati. Dnevni odmerek železa 24 zagotavlja živahno rast rastlin, preprečuje simptome pomanjkanja in preprečuje deformacije listov rastline. Idealna kombinacija hranil za akvarijske rastline spodbuja njihovo rast in videz z dolgoročno učinkovito kombinacijo hranil. Bogat je z rastlinsko dostopnim železom in vsebuje najpomembnejše elemente v sledovih za preprečevanje pomanjkanja, kot je železova kloroza. Dupla Scaper's Juice lahko dopolnite z drugimi vrstami gnojil, kot sta kalij 24 in N/P 24.

Varčna poraba: 1 kapljica v 50 l akvarijske vode poveča vrednost železa za 0,02 mg/l, 1 ml/100 l poveča vsebnost železa za 0,2 mg/l. 20 kapljic ustreza približno 1 ml.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Dupla Scaper's Juice železo 24 je posebej primeren za rdečkaste, rdeče in rožnate vodne rastline, da jih optimalno oskrbi z železom in omogoči čudovito rast rastlin!

Blagovne znamke (proizvajalec): Dupla

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Dupla Scaper's Juice železo 24

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Scaper's Juice železo 24" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder