JBL NovoGranoColor

Osnovna hrana za okrasne ribe

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL NovoGranoColor je granulirana osnovna hrana za srednje velike in velike tropske sladkovodne ribe med 6 in 15 cm, ki živijo v različnih vodnih območjih.

Več velikosti zrn omogoča, da hrana potone in lebdi, kar pomeni, da so vsi akvarijski prebivalci enakomerno nahranjeni. Idealen je tudi za uporabo v avtomatskih podajalnikih. Različne naravne surovine v JBL NovoGranoColor pomagajo doseči več barvitosti, stabilen imunski sistem in definiran videz.

Zahvaljujoč zrncem v velikosti ust imajo akvarijske ribice optimalne pogoje hranjenja, saj so ribe vseh velikosti hranjene hkrati.

JBL Novo vrste krme so lažje prebavljive, kar vodi do manjšega izločanja, zato je izboljšana kakovost vode zagotovljena tudi z NovoGranoColor. Optimalno prilagojena vsebnost fosfatov zmanjšuje motnost vode in zavira rast alg. Zahvaljujoč edinstveni pločevinki CLICK lahko hranite higienično, ne da bi se sami dotaknili krme.

Popolna hrana za različne male okrasne ribice ima rok uporabe štiri mesece po odprtju in tri leta po zaprtju. 250 ml polnilo je na voljo za JBL NovoGranoColor CLICK pločevinko. Poleg tega lahko to glavno živilo s kombiniranjem zaokrožimo dnevni jedilnik s kulinaričnega vidika.

Priporočilo za hranjenje:
Nahranite enkrat ali dvakrat toliko JBL NovoGranoColor, kot ga lahko ribe zaužijejo v 5 minutah. Tu je manj več. Vendar pa se intervali hranjenja lahko povečajo tako pri vzreji kot pri gojenju mladih rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
NovoGranoColor CLICK je optimalno obarvana hrana za srednje velike do velike ribe na vseh nivojih vode!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL
Živalske vrste: Salmler, Labirintne ribe, Živorodne ribe, Kleni

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL NovoGranoColor

4,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
0 (0%)
4 Zvezdice
1 (100%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "NovoGranoColor" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder