JBL NovoGranoVert mini

Osnovna hrana za okrasne ribe

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL NovoGranoVert mini je granulirana osnovna hrana za majhne in srednje velike rastlinojede akvarijske ribe in kozice v sladki in slani vodi velikosti od 3 do 10 cm, ki živijo v različnih vodnih območjih.

Več velikosti zrn omogoča, da hrana potone in lebdi, kar pomeni, da so vsi akvarijski prebivalci enakomerno nahranjeni. Zahvaljujoč algi Spirulina ta polnovredna prehrana pomaga zagotoviti zdrav imunski sistem, optimalno rast in bolj naravno obarvanost.

Zahvaljujoč velikosti zrna v velikosti ust imajo akvarijske ribice optimalne pogoje hranjenja, saj so ribe vseh velikosti hranjene hkrati. JBL Novo vrste krme so lažje prebavljive, kar vodi do manjšega izločanja, zato je izboljšana kakovost vode zagotovljena tudi z NovoGranoVert mini.

Optimalno prilagojena vsebnost fosfatov zmanjšuje motnost vode in zavira rast alg. Zahvaljujoč edinstveni pločevinki CLICK lahko hranite higienično, ne da bi se sami dotaknili krme.

Popolna hrana za različne male okrasne ribice ima rok uporabe štiri mesece po odprtju in tri leta po zaprtju. Primerno za dozo JBL NovoGranoVert mini CLICK, polnilo je na voljo s 250 ml. Poleg tega lahko to osnovno živilo kombinirate z dodatki, priboljški in vitamini ter tako zaokrožite dnevni kulinarični meni.

Priporočilo za hranjenje:
Nahranite enkrat ali dvakrat toliko JBL NovoGranoVert mini, kot ga lahko ribe pojedo v 5 minutah. Tu je manj več. Vendar pa se intervali hranjenja lahko povečajo tako pri vzreji kot pri gojenju mladih rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Več naravnih barv zahvaljujoč algi spirulina!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL
Živalske vrste: Živorodne ribe

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL NovoGranoVert mini

2 recenziji kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
4 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

4 ocene

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "NovoGranoVert mini" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder