JBL ProFloraStart podlaga za tla

Dolgotrajno gojišče tal

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL ProFloraStart Set je začetni set rastlinskih gnojil za sladkovodne akvarije in vsebuje mešanico hranil ter osnovno gnojilo in dnevno gnojilo, ki zagotavlja močne rastlinske korenine in bujno rast rastlin akvarijskih rastlin v sladkovodnih akvarijih. Izdelek je na voljo v različnih posodah.

Uporaba
JBL ProFlora AquaBasis plus položimo pod podlago in prekrijemo s plastjo opranega substrata. Učinek traja najmanj 5 let. Ker večina akvarijskih rastlin v glavnem absorbira hranila skozi korenine, je pomembno, da jih oskrbimo s hranili. JBL AquaBasis Plus vsebuje vsa bistvena hranila za zdravo in živahno rast akvarijskih rastlin. Funkcijo lahko primerjamo z dobro napolnjeno baterijo: JBL AquaBasis Plus takoj zagotovi energijo (hranila) za rastline in jo je mogoče napolniti s tekočimi gnojili, ko je baterija prazna. Za optimalno nego rastlin zato priporočamo ostale gnojilne izdelke JBL v kombinaciji, ki ponujajo koreninska gnojila, foliarna gnojila, dolgotrajna gnojila in dnevna gnojila. Gnojilo preprečuje in odpravlja simptome pomanjkanja, kot sta pomanjkanje železa in kalija. Rast alg se poveča z optimalnim spodbujanjem rasti rastlin.

Namig
Številnih vitalnih elementov v sledovih ni mogoče gnojiti "na zalogo", ker so zelo občutljivi in bi druge spojine zelo hitro nastale in propadle v okolju akvarija. Posledično niso več na voljo za rastline. Ker pa lahko rastline razvijejo svoj polni sijaj le, če jim ne manjka vitalno hranilo, je JBL razvil posebno gnojilo, ki vsebuje vse občutljive elemente v sledeh in druge pomembne snovi v prilagojeni obliki: Ferropol 24. Vsakodnevno dodajanje teh snovi omogoča veličastno uspevanje akvarijskih rastlin in je popolna nega rastlin v najboljšem primeru. Skupaj z osnovnimi gnojili in JBL AquaBasis plus so vse akvarijske rastline optimalno oskrbljene z mineralnimi hranili in elementi v sledovih. Poleg tega se priporoča dovod CO2.

Rodovi rastlin, ki absorbirajo veliko hranil skozi korenine:
Echinodorus, Cryptocoryne, Vallisneria, Crinum, Nymphea

Rodovi rastlin, ki absorbirajo hranila skozi liste in korenine:
Ludwigia, Limnophila, Hygrophila, Alternanthera, Cabomba

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
JBL ProFloraStart Set je idealno sestavljen za vse, ki cenijo negovane vodne rastline.

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL ProFloraStart podlaga za tla

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "ProFloraStart podlaga za tla" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder