JBL ProHaru rapid

Za lepljenje

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL ProHaru rapid je hitrodelujoč lepilni gel v tubi, ki ga je mogoče ponovno zapreti in se lahko uporablja za akvarije, terarije in ribnike.

Ljubitelji akvarijev, terarijev in ribnikov potrebujejo lepilo za najrazličnejše namene, ki je predvsem nestrupeno za živali in rastline. Za to sta bila razvita JBL ProHaru Universal in Rapid. Če želite lepiti dekorativne materiale, se morate prepričati, da je bil obstoječi biofilm na materialih tako dobro odstranjen, saj biofilmi (spolzka površina, ki jo povzročajo bakterije) preprečujejo trajni oprijem. Suhi, prej neuporabljeni materiali ne kažejo problematičnih biofilmov. Površine, ki jih želite lepiti, morajo biti čiste, brez prahu in maščob ter brez usedlin, kot so biofilm, alge itd., kadar se uporabljajo pod vodo. Za lepljenje velike površine nanesite lepilo v več vzporednih pasovih. Pri uporabi pod vodo je lahko dosežen oprijem manjši kot na suhih podlagah.

Nanos je treba vedno izvajati izven vode. To je idealno narediti v "suhi" podvodni pokrajini ali po padcu nivoja vode ali po odstranitvi korenine ali kamna iz akvarija. Rastlino ali delček korale in določeno območje posušite s kuhinjskim papirjem. Na košček rastline ali delček korale nanesite 1-3 kapljice JBL ProHaru rapid in ga trdno pritisnite na želeno mesto za približno 10 sekund. Odstranjene kamne ali korenine takoj vrnite v akvarij s pritrjenimi rastlinami ali koralami.

Pritrjevanje mahov in rastlin
Pri izdelavi tako imenovanih pobočij je zelo priljubljeno pritrjevanje mahov in rastlin na korenine ali kamne, da bi dosegli načrtovane dih jemajoče krajinske vtise. Takšna pobočja se običajno najprej zgradijo na suhem. JBL ProHaru rapid je idealen za to. Nanesite enega ali več trakov JBL ProHaru rapid na predvideno mesto (korenine, kamen) in pritisnite mahove ali rastline na lepilo. Nato vzdržujte rastlino vlažno, dokler se akvarij ne napolni.

Opomba
Tesnjenje puščanja v akvariju: Upoštevajte, da akvarij, ki pušča, še vedno ogroža varnost tudi po tem, ko je puščanje zatesnjeno, saj morda celotna vez ni več varna. Zato je treba zapiranje puščanja z JBL ProHaru universal obravnavati le kot nujni ukrep za začasno preprečitev večje škode zaradi vode!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Lepilo ProHaru Rapid Glue je popolno za oblikovanje trde pokrajine in za polaganje drobcev koral!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL ProHaru rapid

3 recenzije kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
5 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

5 ocen

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo so 3 recenzije v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "ProHaru rapid" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder