JBL ProHaru universal

Za lepljenje

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL ProHaru Universal 80 ml je univerzalno lepilo v tubi, ki jo je mogoče ponovno zapreti in se lahko uporablja za akvarije, terarije in ribnike.

Ljubitelji akvarijev, terarijev in ribnikov potrebujejo lepilo za širok spekter uporabe, ki je predvsem nestrupeno za živali in rastline. Za ta namen sta bila razvita JBL ProHaru univerzal in rapid. Če želite lepiti dekorativne materiale, se morate prepričati, da je bil obstoječi biofilm na materialih tako dobro odstranjen, saj biofilmi (spolzka površina, ki jo povzročajo bakterije) preprečujejo trajni oprijem. Suhi, prej neuporabljeni materiali ne kažejo problematičnih biofilmov. Površine, ki jih želite lepiti, morajo biti čiste, brez prahu in maščob ter brez usedlin, kot so biofilm, alge itd., kadar se uporabljajo pod vodo. Za lepljenje velike površine nanesite lepilo v več vzporednih pasovih. Pri uporabi pod vodo je lahko dosežen oprijem manjši kot na suhih podlagah.

Pritrditev koralnih poganjkov
V rifa akvarijih običajno ni območij, ki bi bila prekrita z vegetacijo (apnenčaste alge itd.). Koralne poganjke je zato najbolje pritrditi na naslednji način: Poiščite primerno vdolbino v strukturi grebena, v katero se z malo "zraka" prilega vznožje poganjka, ki ga želite pritrditi. Univerzalni JBL ProHaru napolnite v vdolbino in pritisnite stran, tako da univerzalni JBL ProHaru izstopi iz vdolbine naokoli. Zgladite uhajajoče lepilo okoli veje ali odstranite odvečno lepilo.

Pritrjevanje mahov in rastlin
Pri izdelavi tako imenovanih pobočij je zelo priljubljeno pritrjevanje mahov in rastlin na korenine ali kamne, da bi dosegli načrtovane dih jemajoče krajinske vtise.Takšna pobočja se običajno najprej zgradijo na suhem. JBL ProHaru universal je idealen za to. Nanesite enega ali več trakov JBL ProHaru universal na predvideno mesto (korenine, kamen) in vtisnite mahove ali rastline v lepilno posteljico. Nato vzdržujte rastlino vlažno, dokler se akvarij ne napolni.

Opomba

Tesnjenje puščanja v akvariju: Upoštevajte, da akvarij, ki pušča, še vedno ogroža varnost tudi po tem, ko je puščanje zatesnjeno, saj morda celotna vez ni več varna. Zato je treba zapiranje puščanja z JBL ProHaru universal obravnavati le kot nujni ukrep za začasno preprečitev večje škode zaradi vode!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
Univerzalno lepilo ProHaru hitro popravi in odpravi manjše težave!

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL ProHaru universal

4,5 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (50%)
4 Zvezdice
1 (50%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

2 oceni

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "ProHaru universal" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder