JBL ProPond Biotope XS 0,53 kg

Hrana za ribnike

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

JBL ProPond Biotope XS je toneča popolna krma po indeksu NEO v biserni obliki za majhne biotopske ribe 5-15 cm, ki se lahko hranijo pri temperaturah med 10-30°C ali v ribniku vse leto.

Boljšo prebavljivost ProPond Biotope XS spodbujajo prebiotične sestavine, kar zagotavlja boljšo kakovost vode. Natančno naravnana vsebnost fosfatov prav tako zmanjšuje motnost vode in tako zavira rast alg. Poleg sezonskega koncepta JBL ProPonds ponuja posebne vrste FunctionFood, ki jih je mogoče hraniti samostojno ali kot dodatek za posebne potrebe ali kot priboljšek. ProPond Biotope XS so majhne, 1,5 mm toneče krmne kroglice s 34 % beljakovin, 8 % maščobe, 4 % surove vlaknine in 12 % surovega pepela.

Poleg koijev in zlatih ribic imajo številni lastniki ribnikov v svojem ribniku tudi druge »avtohtone« vrste rib. Te srednjeevropske ali severnoameriške vrste rib se imenujejo biotopske ribe. Najpogostejše vrste so pepelovka, škržat, orfej in zlati orfek, tribodičasti paličnjak, grenčuk, skorje itd. Večina biotopskih vrst rib se prehranjuje z majhnimi živalmi. Nekatere vrste jedo tudi rastlinske snovi. Ker imata zlata ribica in koi različen spekter hrane in pogosto različno velikost, je treba biotopske ribe, ki so običajno precej manjše, hraniti s posebno hrano za biotopske ribe, kot je JBL ProPond Biotope. Krma ponuja optimalno uravnoteženo prehrano z majhnimi raki. Zlate ribice in koi bodo gotovo jedle tudi biotope JBL ProPond, ko bodo nahranjeni. Vendar to ni problem, saj tudi rade jedo in dobro prenašajo sestavine hrane.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:
JBL ProPond Biotope XS je popolna hrana za biotopske ribe, ki se zaradi potapljajočih krmnih biserov lahko hranijo na tleh primerno vrsti.

Blagovne znamke (proizvajalec): JBL
Živalske vrste: Ribniške ribe, Zlate ribice

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek JBL ProPond Biotope XS 0,53 kg

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "ProPond Biotope XS 0,53 kg" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder