Olibetta Gravel Marine 0,8-1,2mm

Barvni prod

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Ta drobnozrnata mešanica gramoza barve Olibetta je primerna za sladkovodne akvarije. Fina granulacija je idealna za oklepne somiče in tudi za pritlikave kozice, ki rade delajo skozi podlago. Tu ni ostrih robov, krma ne pronica v podlago, prod se ne zbija, rastline še vedno dobijo dovolj hranil in ni nevarnosti za poškodbe živali.

Barvni gramoz Olibetta je zajamčeno brez škodljivih snovi in v vodo ničesar ne izpušča. Izdelan je po standardu DIN EN 71, del 3, zaradi česar je primeren kot otroška igrača in zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Drobna granulacija gramoza v harmonični barvni kombinaciji je prevlečena s trajno elastično umetno smolo, ki je odporna na zdravila in CO2. Uporabite to fino, barvito mešanico barv, poigrajte se z različnimi velikostmi granulacije in postavite odlične poudarke – pustite domišljiji prosto pot!

Drobnozrnati barvni prod Olibetta za akvarij nima le dekorativne funkcije, ampak deluje tudi kot ogromen biološki filter, še posebej v povezavi s spodnjim reflektorjem ali spodnjim grelcem. Za običajne skupne rezervoarje in za akvarije z dnom bivajo priporočljiva drobnejša zrna 0,8-1,2 mm.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Ne glede na to, ali boste v akvariju hranili somiče, oklepne somiče, kozice in/ali rastline, ta fini pesek ponuja dobro in fino alternativo grobemu gramozu. Harmonična mešanica barv je izjemno privlačna.

Naš barvni gramoz je prevlečen s plastiko, zato ga lahko pred uporabo le na kratko in hladno operete, tako odstranite odrgnine, ki jih povzroči transport. Gramoza ne smete izpirati vročega ali segreti nad temperaturo akvarija.

Granulacija: 0,8-1,2 mm
Blagovne znamke (proizvajalec): Olibetta

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Olibetta Gravel Marine 0,8-1,2mm

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Gravel Marine 0,8-1,2mm" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder