Olibetta Prod Sahara Storm 1-2 mm

Akvarijski prod

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Naravni prod Olibetta je idealen za vsak sladkovodni akvarij z okrasnimi ribami, nevretenčarji in za rastlinske akvarije.

Drobnejši pesek je odlična alternativa bolj grobemu produ. Fini akvarijski prod z zaobljenimi zrni je idealen tudi za vse akvarije s talnimi prebivalci. Oklepni somiči radi kopljejo drobni prod in ga prežvečijo kot hrano. Hrana ne more pronicati v drobnozrnat substrat, kar je dobro za kakovost vode v vašem akvariju.

Drobni prod se ne zbija, zato korenine vaših akvarijskih rastlin še vedno dobijo dovolj hranil in dobro rastejo. Uporabite samo fini naravni prod ali ga skupaj z drugimi barvami proda in velikostjo zrn kot poudarek, na primer za peščeno pot ali nakazani vodni tok v vašem aquascape-u. Poleg lepega videza ima Olibetta naravni prod za akvarij tudi prednost kot učinkovit biološki filter. To funkcijo odlično izpolnjuje v povezavi s čistilcem tal ali talnim grelcem. Naravni prod je treba pred uporabo temeljito sprati s hladno vodo, da odstranite odrgnine in prah, ki nastanejo med transportom.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Ta drobnozrnat akvarijski prod je res odličen, bodisi kot alternativa bolj grobemu produ bodisi za poudarke v aquascape-u. Posebej primeren je za akvarije s talnimi ribami in nevretenčarji.

Granulacija: 1-2 mm
Blagovne znamke (proizvajalec): Olibetta
Dodatki

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Olibetta Prod Sahara Storm 1-2 mm

2 recenziji kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
3 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

3 ocene

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Prod Sahara Storm 1-2 mm" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder