Sera Baker-test (Cu)

Vodni test

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Test sera Cu je vodni test za preverjanje vsebnosti bakra v sladkovodnih in slanovodnih akvarijih ter v vrtnih ribnikih.

Določite vrednosti vode
pH vrednost, karbonatna trdota (KH), amonij in nitriti so med najpomembnejšimi parametri vode. Ekstremna odstopanja od ciljnih vrednosti lahko nenadoma postanejo akutna nevarnost za življenje. Kadar postane videz ali obnašanje rib vpadljiv ali opazimo druge posebnosti (npr. nenadno odmiranje vodnih rastlin) v akvariju, je treba najprej preveriti osnovne parametre vode. Testne palčke, ki so enostavne za uporabo, se lahko uporabljajo za rutinske preglede. Za natančnejše rezultate priporočamo teste v škatli sera aqua-test v robustnem plastičnem kovčku. Skupna trdota, nitrat, nitrit, fosfat, železo, baker, klor, silikat in kisik so izkušenim akvaristom znani tudi kot povprečne vrednosti v njihovem akvariju. Občasno preverjanje teh vrednosti običajno zadostuje. Če obstaja sum (npr. simptomi zastrupitve, težave z algami, težko dihanje), je treba te parametre podrobneje pregledati.

Baker (Cu) je zelo strupen za nevretenčarje, kot so kozice in raki, vendar so tudi ribe zelo občutljive na povečane ravni bakra. Kopičenje bakra ima lahko različne izvore, na primer bakrene cevi, pa tudi zdravila ali sredstva za uničevanje alg.

S testom sera Cu preverite ali so ribe ali nevretenčarji varni.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S sera testom Cu lahko zelo natančno preverite vsebnost bakra s kapljičnim testom!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Baker-test (Cu)

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
2 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

2 oceni

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Baker-test (Cu)" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder