Sera ectopur

Zdravilno sredstvo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Sera ectopur je mešanica soli, ki sprošča kisik, za nego in zdravljenje zunanjih bolezni pri okrasnih ribicah v sladkovodnih in vrtnih ribnikih.

Dobri pogoji zadrževanja so najboljša preventiva pred boleznimi rib. Kljub vsem prizadevanjem se boleznim ni vedno mogoče popolnoma izogniti. Ne glede na to ali so bili povzročitelji vneseni z novo naselitvijo/saditvijo ali pa so za izbruh bolezni odgovorni drugi dejavniki, je v vsakem primeru potrebno hitro in učinkovito ukrepanje. Izdelki sera iz serije "Zdraviti bolezni" spremljajo terapijo od podporne priprave do dejanskega zdravljenja s specializiranimi, učinkovitimi zdravili sera do čiščenja in biološke reaktivacije vode po uspešnem zdravljenju.
Ribe se na splošno občutljivo odzivajo na stres, bodisi zaradi transporta, drugih ali novih rib spremljevalcev, pa tudi na neugodne okoljske razmere v akvariju. Zaradi tega je imunski sistem rib pogosto tako prizadet, da njihova obramba ni več popolnoma nedotaknjena. To se običajno kaže v obliki bolezni, kot so ektoparaziti, bakterije in glive, saj je riba pod stresom še posebej dovzetna za te stvari, vendar je zaradi bolezni podvržena dodatnemu stresu. Učinkovito zdravilo je tu mogoče doseči s sera ectopur. sera ectopur je mešanica soli, ki sprošča kisik in se uporablja za pripravo vode za zdravljenje z zdravili in podpira njihovo učinkovitost zahvaljujoč aktivnemu kisiku. Poleg tega deluje negovalno v primeru stresa in pri zdravljenju zunanjih bolezni pri ribah, npr. z ektoparaziti, bakterijami in glivami.

Kisik, ki se sprošča, deluje čistilno in olajša dihanje. Zlasti v primeru nujnega zdravljenja z zdravili sol podpira regeneracijo sluznice, ki se ponovno oblikuje in s tem aktivira lastno obrambo telesa pred paraziti ali patogeni na koži, tako da jih zavrne.

Priporočilo za odmerjanje
5 g (ustreza cca. eni zvrhani čajni žlički) enakomerno porazdelimo na 25 litrov vode.

Sera ectopur se uporablja za:
- stres
- slabo počutje
- za podporo zdravljenja z zdravili (če na zdravilu ni drugače navedeno)
- za regeneracijo

Glede na situacijo se lahko odmerek prilagodi. sera ectopur lahko uporabite tudi za tako imenovano "solno kopel". V ta namen je treba potrebno količino soli vnaprej raztopiti v posodi z akvarijsko vodo. Vendar ne smete preseči količine soli, ki jo posamezne vrste rib prenašajo!

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S sera ectopur optimalno pripravite potrebno zdravljenje z zdravili, da bodo vaše dragocene ribice kmalu spet švigale po akvariju!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera ectopur

2 recenziji kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
2 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

2 oceni

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo sta 2 recenziji v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "ectopur" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder