Sera Goldy Color Spirulina

Hrana za barvo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Sera Goldy Color Spirulina je obarvana hrana v granulah za zlate ribice in druge hladnovodne ribe v ribnikih in sladkovodnih akvarijih in je na voljo v različnih posodah.

Sera Goldy Color Spirulina je obarvana hrana iz skrbno izdelanih zrnc za večje zlate ribice, zahtevne pasme in druge izbirčne hladnovodne ribe. Uravnotežena in lahko prebavljiva receptura z dragocenimi sestavinami, kot je spirulina (10%), spodbuja naravno obarvanost veličastnih živali. Barve postanejo močnejše, čistejše in jasno ločene med seboj. Podpira zdrav razvoj in imunski sistem rib. Plavajoči, dimenzijsko stabilen granulat ne onesnažuje vode.

Sestava:
ribja moka, koruzni škrob, pšenična moka, spirulina (10%), pšenični kalčki, pivski kvas, ribje olje, gamarus, pšenični gluten, manan oligosaharidi (0,4%), kril, kopriva, zelišča, lucerna, peteršilj, zelenoustna školjka, morske alge, paprika, špinača, korenje, česen.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite toliko, kolikor lahko živali pojedo v kratkem času 1-2 krat na dan vse leto. Mlade živali se lahko hranijo pogosteje. Ko je pločevinka s hrano odprta, jo vedno dobro zaprite in porabite v nekaj mesecih, da preprečite izgubo svežine.
Namig: Vključite redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, da optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S Sera Goldy Color Spirulina pomagate vašim dragocenim ribam, da dosežejo jasne in izrazite barve ter podpirate njihov imunski sistem!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera
Živalske vrste: Zlate ribice

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Goldy Color Spirulina

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Goldy Color Spirulina" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder