Sera Koi Junior All Seasons Probiotik

Osnovna hrana za okrasne ribe

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

S Koi All Seasons Prebiotic je sera uspela ustvariti še eno prelomno inovacijo na področju hranjenja koijev. Ta odlična hrana za koi prvič vsebuje stabilizator črevesne flore Bacillus subtilis, ki je bil odobren za okrasne ribe od junija 2016 in ga EFSA (Evropska agencija za varnost hrane) izrecno priporoča za uporabo v krmi za okrasne ribe za izboljšanje rasti in pretvorbo krme. Zaradi optimalne uporabnosti krme se trajnostno spodbuja hiter, uravnotežen razvoj in zdravje rib. Okrepljene živali zbolijo veliko manj pogosto. Poleg tega se onesnaženje vode ne zmanjša bistveno z izločanjem, strupenim za ribe in algami. Da bi bili ti pozitivni učinki neprekinjeni, naj posebna hrana nadomesti sezonsko vsaj nekajkrat na teden skozi vse leto (pri temperaturi vode nad 8°C). Seveda je idealen tudi kot popolna krmna mešanica.

sera Koi Junior All Seasons Prebiotic je inovativna posebna hrana za celoletno hranjenje majhnih Koijev do 15 cm pri temperaturi vode nad 8°C. Plavajoče granule vsebujejo - poleg naravnih, funkcionalnih sestavin kot so MOS, beta-glukani, hematokoki, spirulina itd. - ki so že standardne pri seri - probiotiku Bacillus subtilis, ki stabilizira črevesno floro rib. To spodbuja njihovo zdravje in izboljša pretvorbo krme. Posledično mlade ribe koi rastejo hitreje in bolj uravnoteženo, manj pogosto zbolijo, voda je tako manj onesnažena.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite 1-2 krat na dan vse leto toliko, kolikor lahko živali pojedo v kratkem času. Mlade živali lahko hranite pogosteje (če je potrebno, hrano nekoliko zdrobite). Ko vrečko s hrano odprete, jo vedno dobro zaprite in porabite v nekaj mesecih, da preprečite izgubo svežine.

Namig: Določite redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, da optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S sera Koi All Seasons Probiotic boste svoje najmanjše ribice optimalno in zdravo nahranili!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera
Živalske vrste: Koi krapi v vrtnem ribniku

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Koi Junior All Seasons Probiotic

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Koi Junior All Seasons Probiotic" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder