Sera Koi Professional pomladno-jesenska hrana

Osnovna hrana za okrasne ribe

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Raznolika in kakovostna hrana je osnova za zdrave, barvite in aktivne ribe v akvariju. Ribe v naravi najdejo široko paleto različnih virov hrane. Sem sodijo ličinke žuželk, črvi, majhni raki, pa tudi alge in številne rastline. To sorto jim ponudite tudi v akvariju. S hrano sera je to zelo enostavno. Poleg uravnoteženih vsestranskih izdelkov iz družine sera Vipan nudi ponudba hrane sera širok in jasen izbor specialitet za vsak namen. Desetletja raziskav in izkušenj zagotavljajo, da vaše ribe vedno dobijo najboljšo hrano. Pri izbiri surovin je velik pomen namenjen kakovosti, naravni čistosti in njihovi odgovorni pridobitvi iz trajnostnih virov. Živalski organizem za življenje potrebuje različna hranila, ki jih mora v zadostnih količinah dobiti s hrano. Glede na vrsto rib, okolje in razvojno stopnjo se razlikujejo zahteve glede oblike (odvisno od vira) in s tem specifične uporabnosti teh hranil ter teže osnovnih gradnikov. Sera pripisuje velik pomen izogibanju nezadostno uporabnim dodatkom, kot je sojina moka, veziva, kot je guar gumi, sintetične aminokisline, pa tudi arome in atraktanti kot tudi konzervansi, etoksikvin in zlasti materiali iz gensko spremenjenih organizmov.

sera Koi spomladansko/jesenska hrana je lahko prebavljiva hrana za temperature pod 17°C. Pod tem metabolizem živali ni več popolnoma učinkovit. Krma mora biti, zato posebej lahko prebavljiva. To je edini način, da se Koi pripravi na zimo oziroma spomladi začne leto z manj stresa. Sera Koi Professional spomladanska/jesenska hrana upošteva posebne prehranske zahteve koijev in drugih ribniških rib pri temperaturah pod 19° C. Edinstven sera postopek koekstrudiranja omogoča kombinacijo različno obdelanih surovin. Obroč vsebuje posebej lahko prebavljive surovine, ki razbremenijo presnovo. Jedro je sestavljeno iz bistvenih vitaminov, mineralov in elementov v sledovih za zdravo rast in močan imunski sistem. Dodaten vitamin C krepi tudi imunski sistem in zmanjšuje dovzetnost za bolezni.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite 1-2 krat na dan vse leto toliko, kolikor lahko živali pojedo v kratkem času. Mlade živali lahko hranite pogosteje (če je potrebno, hrano nekoliko zdrobite). Ko enkrat odprete krmno vrečko, jo vedno dobro zaprite in porabite v nekaj mesecih, tako preprečite izgubo svežine.

Namig: Vzemite si redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, da optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S pomladno in jesensko hrano sera professional boste svoje živali optimalno pripravili na spremembo letnega časa!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera
Živalske vrste: Koi krapi v vrtnem ribniku

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Koi Professional pomladno-jesenska hrana

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Koi Professional pomladno-jesenska hrana" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder