Sera Set Artemia Brut

Kulturna naprava

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

sera Artemia inkubacijski set je naprava za gojenje za samoinkubacijo Artemia nauplii.

Mlade živali v akvariju ne potrebujejo samo majhnih delcev hrane, ki jih zlahka zaužijejo, ampak imajo tudi posebne zahteve glede vsebine in oblike hrane. Hrana za rejo sera, ki je odlično prilagojena tem potrebam, spodbuja zdrav razvoj živali že od samega začetka in tako pomaga optimalno podpirati presnovo, rast, razvoj barve in naravno vedenje.

sera Artemia-Mix je hrana za vzrejo vseh okrasnih rib in nevretenčarjev v sladkovodnih in morskih akvarijih. Končano instant mešanico z zajamčeno visoko stopnjo izleganja je treba zmešati le z vodo. Samo 24 ur kasneje lahko končne navplije Artemia posnamete in jih nahranite. Artemia nauplii so skrivnost profesionalnih rejcev! Okusne ličinke rakov so idealna prva hrana z dragocenimi hranili in pomembno prispevajo k razvoju in rasti. Toda večje, spretnejše ribe in nevretenčarji, kot so kozice in raki ter celo nekatere mehke korale, radi jedo artemijo. Živa hrana spodbuja naravno prehranjevanje in lovsko vedenje živali.
Z inkubacijskim setom sera Artemia dobite opremo za gojenje, ki jo potrebujete za lastno vzrejo Artemie, kot je potrebno in ste neodvisni od delovnega časa in morebitnih pokvarjenih vrečk z živo hrano. Set za vzrejo Artemia vsebuje: 1 sito za Artemia, 1 zamašek, 1 O-obroč kot nastavek za večje stekleničke, 1 zračno cev 2m, 2 stojala 5/4'' - 145 mm, 1 sera Artemia mix, 18 g.
Napravo za gojenje povežite s standardno zračno črpalko za akvarij (ni priložena) in začnite lastno proizvodnjo žive hrane še danes!

Priporočilo za hranjenje: celotno vsebino vrečke (mešanica soli s cistami artemije) vmešamo v 500 ml vode iz pipe. Serijo dobro zračimo 24 ur pri 26–28 °C. Artemijo nato posnamite in hranite po potrebi.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

Z mešanico Sera Artemia lahko izležete lastno živo hrano in opazujete, kako vaše živali lovijo!

Blagovne znamke (proizvajalec): Sera

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Sera Set Artemia Brut

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Set Artemia Brut" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder