Olibetta Prod Kenya 2-3 mm

Barvni prod

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Barvit prod Olibetta za akvarij je zajamčeno brez škodljivih snovi. Delamo po standardu DIN EN 71, del 3, zato naš barvni prod ustreza nemškemu industrijskemu standardu za varnost igrač.

Zaradi prevleke s trajno elastično sintetično smolo prod ne izpušča ničesar v vodo, je odporen na zdravila in CO2. Prod lahko uporabite samostojno ali kot barvni poudarek, barve lahko mešate ali pa jih uporabite eno poleg druge in se poigrate z različnimi granulacijami... Vaša domišljija nima meja.

Barvni prod za akvarij Olibetta poleg dekorativne funkcije pozitivno vpliva tudi na biološko ravnovesje, saj deluje kot naravni biološki filter. Njegova zaobljena oblika zagotavlja, da se vaši prebivalci akvarija ne morejo poškodovati. Različne granulacije so priporočljive za običajne skupne akvarije in še posebej za večje akvarijske živali z aktivnim metabolizmom.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča :

Ta barvni prod je zajamčeno nestrupen in spodbuja ustvarjalnost. Granulacija 2-3 mm je enostavna za čiščenje in je popolna za uporabo s čistilcem tal ali talnim gretjem.

Naš barvni prod je prevlečen s plastiko, zato ga lahko pred uporabo le na kratko in hladno operemo, da odstranimo odrgnine, ki jih povzroči transport. Proda ne smemo izpirati vročega ali segreti nad temperaturo akvarija.

Granulacija: 2-3 mm
Blagovne znamke (proizvajalec): Olibetta

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Olibetta Prod Kenya 2-3 mm

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

Jezik: slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.


Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Prod Kenya 2-3 mm" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder